Παρασκευή 10 Αυγούστου 2012

Ανάπτυξη και πρόωθηση της Σκιάθου μέσω των Μedia !!!


Την τελευταία τριετία η Ένωση Ξενοδόχων Σκιάθου και ο Όμιλος Επιχειρηματιών έχουν αναπτύξει σημαντικές συνεργασίες με μεγάλα κανάλια, ραδιόφωνα, sites, εφημερίδες και περιοδικά ανά την Ελλάδα αλλά και σε πολλές περιπτώσεις και στο εξωτερικό. Με αυτόν τον τρόπο θέλουμε να επιτύχουμε τη συνεχή προβολή της Σκιάθου σε όλα τα μέσα διαφήμισης, ώστε το όνομα "Σκιάθος" να ισχυροποιηθεί ακόμα περισσότερα από πριν. 


Φέτος καταφέραμε και κρατήσαμε το κανάλι Star Channel πολύ περισσότερο από οποιοδήποτε άλλο Ελληνικό νησί. Το δελτίο του Star έχει μέση καθημερινή τηλεθέαση στο 1,000,000 τηλεθεατές στο δυναμικό κοινό (18-44). 
Καθημερινή ανταπόκριση από το ASTRA TV στη μεσημεριανή εκπομπή "Παράθυρο στη Θεσσαλία", όπου και εκπέμπουμε καθημερινά από τα δικά μας studio στη Σκιάθο, με δικούς μας δημοσιογράφους, καθώς επίσης και σε όλα τα δελτία ειδήσεων του καναλιού, όπου έχουν συνεχή θέματα της Σκιάθου. Με αυτόν τον τρόπο πετυχαίνουμε συνεχή ενημέρωση σε όλη τη περιοχή της Θεσσαλίας. Τρεις φορές την εβδομάδα στέλνουμε θέματα και στο Θεσσαλονίκη TV όπου διαφημίζουμε το νησί μας και στη περιοχή της Μακεδονίας. 

Έχουμε συνάψει συνεργασία με το πρακτορείο ειδήσεων PANORAMA PRESS όπου με απεσταλμένο φωτογράφο του γραφείου, έχουμε εβδομαδιαία κάλυψη των επωνύμων που επισκέπτονται το νησί, σε εφημερίδες και περιοδικά, όπως Ηello, OK, Real News, Πρώτο Θέμα, Εsspresso και πολλά άλλα, καθώς επίσης τα θέματα των περιοδικών αναπαράγονται σε χιλιάδες sites και blogs καθημερινώς.

Δημιουργία δύο sites (hotels-skiathos.com , skiathosgay.com), το ένα τουριστικός οδηγός του νησιού, και το δεύτερο πιο εξειδικευμένο στο gay κοινό. Και τα δύο μαζί έχουν περισσότερες  από 2,000 μοναδικές εο\επισκέψεις ημερησίως. Επίσης συνεργασία με πολλά άλλα sites όπως lay-out.gr, in.gr, zougla.gr, tourist-press.gr κ.α.

Όλες οι προηγούμενες κινήσεις που έχουν ξεκινήσει από το 2010, σε συνδυασμό με τις πανέμορφες παραλίες και σε πλούσιο σε φυσική ομορφιά νησί, είχαν σαν αποτέλεσμα πολλοί Έλληνες αλλά και ξένοι celebrities να προτιμήσουν τη Σκιάθο φέτος για τις καλοκαιρινές διακοπές τους.


Αυτά και πολλά άλλα είναι κάποιες από τις ενέργειες του Ομίλου ως προς το θέμα των Media. Ήδη για την επόμενη χρονιά έχουν ξεκινήσει συζητήσεις με μεγάλη εταιρεία των media όπου θα υπάρξει μεγαλύτερη προβολή της Σκιάθου τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου