Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 2012

Ο Εμπορικός Διευθυντής της Β. Ελλάδος της Τσάνταλη Α.Ε. εξηγεί τους λόγους της συνεργασίας με τον Όμιλο Επιχειρηματιών Σκιάθου


Η οικογένεια Τσάνταλη καλλιεργεί αμπέλια, οινοποιεί σταφύλια και αποστάζει τσίπουρα και ούζο από το 1890. Πρόκειται για την μεγαλύτερη οινοποιία στην Ελλάδα με τζίρο το 2011 να φτάνει στα 54.027.998 € και την κάνει την κορωνίδα της οινοποιείας στην Ελλάδα!Η οινοποιία Τσάνταλη με σύνολο αμπελώνων διαχείρησης 16.000 στρέμματα εξάγει σε 55 χώρες, δραστηροποιείται με την θυγατρική της ‘Tsantali Asia’ στην Κίνα, είναι ο επίσημος προμηθευτής του Κρεμλίνου και διατηρεί 5 ιδιόκτητα οινοποιεία σε διάφορα σημεία της Ελλάδας:
rapsaniawards
Στον Άγιο Παύλο της Χαλκιδικής (Κρασιά μεσσαίας κατηγορίας)
Στη Ραψάνη του Ολύμπου (Ραψάνη)
Στο Μετόχι Χρωμίτσας του Αγίου Όρους (Μετόχι-Κομίλιτσα)
Στη Νάουσα της Μακεδονίας (Ξινόμαυρο Ναούσης)
Στη Μαρώνεια της Θράκης (Κανένας)
Επίσης προστέθηκαν στην δυναμική η  Santo Wine, το ασύρτικο της Σαντορίνης και το ξινόμαυρο του Αμυνταίου απο την ΕΑΣ Αμυνταίου. Παράλληλα βέβαια βρισκόμαστε υπο συζήτηση και με άλλα οινοποιία σε άλλες ενδιαφέρουσες οινοπαραγωγικές περιοχές της Ελλάδος.
Βασικός στόχος μας είναι η παραγωγή και διάθεση Οίνων και Αποσταγμάτων υψηλής ποιότητας, διατηρώντας παράλληλα την καλύτερη σχέση ποιότητας-τιμής.
Για όλα τα παραπάνω είναι προφανές ο λόγος του Ομίλου Επιχειρηματιών να επιλέξει να συνεργαστεί με την Τσάνταλης Α.Ε.. Απλά πήγε με τους καλύτερους! Η συνεργασία για πρώτη χρονιά (καλοκαίρι 2012) πήγε πολύ καλά, αναπτύχθηκαν καλές συνεργασίες με τους επιχειρηματίες, είδαμε τις ανάγκες του νησιού και το 2013 θα είμαστε έτοιμοι να τις καλύψουμε πλήρως.
Με εκτίμηση,
Γεώργιος Μούτσιανος
Εμπορικός Διευθυντής Τσάνταλη Βορείου Ελλάδος

skiathosvoice.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου