Δευτέρα 20 Αυγούστου 2012

Πλήθος δημοσιευμάτων και αυτή την εβδομάδα !!!


Μία από τις δραστηριότητες του Ομίλου Επιχειρηματιών Σκιάθου, καθώς επίσης και της Ένωσης Ξενοδόχων Σκιάθου είναι η διαφήμιση του νησιού και η ενδυνάμωση του ονόματος της Σκιάθου.
Για αυτό το λόγω επιλέξαμε διάφορες μεθόδους προβολής όπως είναι η τηλεόραση ( Star Channel, ASTRA TV), sites (hotels-skiathos.com, in.gr, touristpress.gr , magnesianews.gr, txydromos.gr, e-thessalia.gr και πλήθος άλλων) και μεγάλο αριθμό ραδιόφωνων. Ένα μεγάλο κομμάτι προβολής είναι και αυτό του έντυπου τύπου. Επιλέξαμε να φιλοξενήσουμε τη μεγαλύτερη περίοδο του νησιού, φωτογράφο από ένα από τα μεγαλύτερα πρακτορεία ειδήσεων της Ελλάδας, με σκοπό τη συνεχή εβδομαδιαία προβολή σε όλων των ειδών εφημερίδων και περιοδικών. Έτσι καταφέραμε να ακούγεται συνέχεια το νησί μας και να καθιερωθεί ως ένα από τα αγαπημένα νησιά των Ελλήνων. Αναμφίβολα η Σκιάθος μετά από πολλά χρόνια φιλοξένισε πλήθος επωνύμων, προβάλλοντας τη Σκιάθο και σαν προορισμό για οικογένειες (Ρουβάς - Ζυγούλη, Χρηστίδου - Μαραντίδης κ.α.) καθώς επίσης και σαν προορισμό διασκέδασης και έντονου lifestyle.
Για να επιτευχθεί αυτός ο στόχος χρειάστηκε έντονη προσπάθεια και βάθος τριετίας, όπου τα πρώτα εμφανή αποτελέσματα φάνηκαν φέτος. Αυτή η προσπάθεια χρειάζεται ακόμα περισσότερο χρόνο, συνεχή προσπάθεια και είμαστε πεπεισμένοι ότι με την ανάλογη στήριξη όλων των επιχειρήσεων του Ομίλου, όπως με τη φετινή, κάθε χρόνο τα αποτελέσματα θα είναι και καλύτερα. 
Σας παραθέτουμε κάποια από τα δημοσιεύματα της τελευταίας εβδομάδας. 
Όλα τα δημοσιεύματα του καλοκαιριού υπάρχουν στα γραφεία μας













skiathosgoup.blogspot.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου